Nikki Alberts

Advocaat

Nikki Alberts |Verkeersstrafrecht.nl

Nikki Alberts

Advocaat

Nikki Alberts

Nikki Alberts is sinds 2017 verbonden aan Cleerdin & Hamer Advocaten. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij onze strafsectie in Amsterdam, werkt zij vanaf juli 2022 als strafrechtadvocaat bij onze Almeerse vestiging. Indien nodig kan zij uiteraard afreizen naar een van de andere kantoren.

Nikki haalde haar meestertitel in het strafrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2022 is zij beëdigd als advocaat. Tijdens en na haar studie deed zij al ervaring op bij twee gerenommeerde strafrechtelijke advocatenkantoren in Amsterdam en als griffier bij de Rechtbank Noord-Holland. Daarnaast is Nikki werkzaam geweest voor Stichting Juridisch Spreekuur Gedetineerden. In diverse Nederlandse penitentiaire inrichtingen (PI) gaf zij juridisch advies aan gedetineerden, waardoor zij bekend is geraakt met het reilen en zeilen binnen de PI. In 2020 heeft zij zich als voorzitter van deze stichting verder ingezet voor de belangen van gedetineerden en schreef zij artikelen over actuele strafrechtelijke- en penitentiaire ontwikkelingen voor De Bonjo, de landelijke krant voor (ex-)gedetineerden, die wordt uitgegeven in alle penitentiaire inrichtingen in Nederland.

Nikki is gespecialiseerd in (commune) strafzaken, zoals vermogensdelicten, geweldsdelicten en Opiumzaken, en staat uitsluitend verdachten bij. Ook is zij werkzaam op het gebied van het penitentiaire recht, waar zij gedetineerden bijstaat in beklag- en beroepszaken. U kunt daarnaast bij Nikki terecht voor bestuursrechtelijke kwesties, waar sprake is van raakvlakken met het strafrecht. Daarbij kan gedacht worden aan CBR-zaken of de weigering van een VOG-aanvraag.

De werkwijze van Nikki kenmerkt zich door een persoonlijke, daadkrachtige benadering, waarbij het behartigen van uw belangen te allen tijde voorop staat.

Wilt u meer weten of direct contact? Klik hier!