Transport, vervoer en logistiek

Beroepschauffeurs lopen een groot risico om met het verkeersstrafrecht te maken te krijgen, omdat zij dagelijks vele uren aan het verkeer deelnemen. De gevolgen van een ongeval waarbij bijvoorbeeld een trekker met oplegger is betrokken, zijn vaak enorm. Zo’n ongeval is nagenoeg altijd voor alle betrokkenen een traumatische ervaring. Daarom is het goed als een beroepschauffeurs van de beste, in het verkeersstrafrecht gespecialiseerde, rechtsbijstand gebruik kan maken. Dat is in zo’n geval namelijk het laatste waarover je je zorgen moet maken.

Onze verkeersstrafrechtsectie verleent al jaren rechtsbijstand aan de grootste transportondernemingen van Nederland. Op dit moment vallen ongeveer 4.000 chauffeurs onder onze strafsectie. Wij bevinden ons daarom middenin de distributie en logistieke keten. Bij goed en veilig transport hoort wat ons betreft gespecialiseerde rechtsbijstand.

Voor nadere informatie, of indien u juridische bijstand wilt van een specialist op het gebied van het verkeersstrafrecht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten of direct contact? Klik hier!