Kosten advocaat

Wij zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en hebben inmiddels honderden cliënt in dat soort zaken geholpen. Wij hebben veel ervaring in zaken om ingevorderde rijbewijzen terug te krijgen en staan particulieren en beroepschauffeurs bij als zij worden verdacht van bijvoorbeeld betrokkenheid bij een verkeersongeval.

Hoe vind ik een goede advocaat?

Wij horen van cliënten vaak dat zij eindeloos hebben gezocht naar een goede, gespecialiseerde verkeersadvocaat en uiteindelijk erg blij zijn dat zij bij ons zijn terechtgekomen. Een goede advocaat is, net als een goede arts, kennelijk niet zomaar gevonden. Voor een orgaantransplantatie gaat u niet naar de huisarts, maar zoekt u een superspecialist met veel ervaring. Hetzelfde geldt voor een verkeersstrafzaak. U zoekt dan een gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaat die door zijn/haar ervaring en kennis precies weet welke weg u kunt bewandelen. Wij hebben die ervaring en kennis in huis.

Hoe lager uw inkomen, hoe groter de kans op een toevoeging.

Als u voor de rechter moet komen, maar u kunt geen advocaat betalen, kunnen wij u vaak wel bijstaan op basis van een toevoeging (pro deo). Wij vragen dan namelijk aan de Raad voor Rechtsbijstand of u in aanmerking komt voor zo´n toevoeging. Hoe lager uw inkomen, hoe groter de kans dat wij u kunnen helpen op basis van een toevoeging. Zeker als u een dagvaarding heeft ontvangen en u dus naar de rechter moet, procederen wij vaak pro deo. De overheid betaalt dan een groot deel van de kosten van een advocaat. U betaalt aan de advocaat slechts een (kleine) eigen bijdrage. Ook als wij u pro deo helpen, betaalt u dus nagenoeg altijd een kleine bijdrage. Helemaal gratis procederen, bestaat dus – uitzonderingen daargelaten – niet.

Meer weten? Bel 020-675 07 56

Laag tarief voor de beste, gespecialiseerde advocaat

Als uw inkomen hoog is, zal u waarschijnlijk niet in aanmerking komen voor een toevoeging. Wij kunnen dan een vaste prijsafspraak maken, zodat u precies weet wat het u gaat kosten. Ook kunnen wij op basis van een uurtarief werken, waardoor u nooit te veel betaalt. Wordt u vrijgesproken, dan kunnen wij de kosten proberen terug te vorderen van de overheid, omdat u dan eigenlijk voor niets een advocaat in de arm heeft genomen.

Wilt u meer weten of direct contact? Klik hier!