Bel mij terug

  Advocaten verkeersstrafrecht.nl

  Bent u gedagvaard om voor de rechter te verschijnen in verband met een verkeersdelict? Of heeft u een oproeping voor een OM-zitting ontvangen? Dan is het in veel gevallen verstandig om advies in te winnen bij en te laten bijstaan door een gespecialiseerde verkeersstrafrecht advocaat. Vooral is dat aan te raden als u wordt verdacht van het veroorzaken van een ernstige aanrijding met de dood of ernstig letsel tot gevolg. Bij een veroordeling kunnen aan u dan zware straffen worden opgelegd. Denk daarbij aan onvoorwaardelijke gevangenisstraf en langdurige ontzegging van de rijbevoegdheid. Een advocaat kan u helpen dit waar mogelijk te voorkomen en de schade zoveel mogelijk te beperken. Dus neemt u vooral contact met ons op.

  Vervolging verkeersrechtelijke misdrijven of verkeersovertredingen

  Maar ook in geval van vervolging voor andere verkeersrechtelijke misdrijven of verkeersovertredingen. Bijvoorbeeld bij rijden onder invloed of excessieve snelheidsovertredingen, is het vaak zinvol een advocaat in te schakelen. Voor die feiten zal minder snel een vrijheidsstraf worden opgelegd. Maar een ontzegging van de rijbevoegdheid behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. Ook dit kan voor u grote gevolgen hebben, vooral wanneer u uw rijbewijs nodig heeft voor uw werk. Als uw rijbewijs is ingenomen kan een advocaat voor u een bezwaarschrift indienen met daarin het verzoek aan de rechtbank om het rijbewijs aan u terug te geven.

  De kosten

  Een advocaat moet uiteraard betaald worden, maar hoeft niet duur te zijn. Als u weinig inkomen heeft, dan kunt u bovendien in aanmerking komen voor een toevoeging. Dit betekent dat de overheid de kosten van de advocaat (of een deel daarvan) op zich neemt. Of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt kunt u nagaan op www.rvr.org. Ook bieden sommige rechtsbijstandverzekeringen de mogelijkheid tot vergoeding van de kosten van rechtsbijstand in een strafrechtelijke procedure in een verkeerszaak. U kunt dan vaak zelf kiezen door welke advocaat u wilt worden bijgestaan.

  Juridische bijstand in verkeersstrafzaken

  Cleerdin & Hamer Advocaten beschikt over strafrechtadvocaten die zich hebben gespecialiseerd in de juridische bijstand in verkeersstrafzaken. Zo is ons kantoor o.a. gevestigd in Amsterdam en Almere, maar kan bij alle rechtbanken in Nederland voor u optreden. Dus mocht u op zoek zijn naar een advocaat dan kunt altijd (vrijblijvend) contact opnemen. Zowel op onze vestiging in Amsterdam als in Almere zijn deskundigen op het gebied van het verkeersstrafrecht werkzaam.

  Contact strafrechtspecialisten

  Onze gespecialiseerde advocaten werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Almere. Voor onze advocaten in Amsterdam kunt u contact opnemen via het nummer 020- 6750756.

  Voor onze gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaten in Almere kunt u via het nummer 036- 5358080 contact opnemen.

  Advocaten

  Wilt u meer weten of direct contact? Klik hier!